Basic & More åbner ny butik, hvor der tidligere lå tøjbutikken Marcus.

Bolig og interiør butikken, Basic & More åbner i Randers Storcenter i starten af marts.

Butikken overtager det tidligere Marcus lokale i centret, der strækker sig over 300 kvadratmeter. Lokalet skal stå klar til åbningsdagen 7. marts 2024.

Rasmus Rask, en af stifterne af Basic & More, udtaler i en pressemeddelelse:

“Vi vil gerne gøre vores koncept tilgængeligt for så mange danskere som muligt, og derfor skal butikkerne ligge, hvor folk færdes. Derfor glæder vi os til at åbne vores nye butik i Randers Storcenter – og vi er ret sikre på, at konceptet passer lige til Kronjyderne i Randers og opland.”

Basic & More er kendt for sit unikke koncept, der tilbyder varer fra overskudslagre, udgåede varer, fejlemballage og egne produkter og ansvarlig forbrugskultur.

Jacob Hald Christensen, Center Manager for Randers Storcenter, tilføjer:

“Vi er utrolig glade for, at Basic & More kommer til Randers Storcenter. Konceptet passer ganske godt ind i udviklingen af det nuværende butiksmiks i Randers Storcenter, hvilket passer godt ind i vores tanker for den fremtidige udvikling af centret.”

Basic & More blev grundlagt i 2021 af Jes Wistesen og Rasmus Rask, og den første butik åbnede i november 2021 på Søndergade i Århus. Med støtte fra Ree-familien, der investerede i selskabet i januar 2022, har Basic & More set en imponerende vækst. Overtagelsen af det 300 kvadratmeter store Marcus-lokale i Randers Storcenter markerer en betydelig udvidelse i forhold til deres oprindelige butikslokaler i Århus og bekræfter deres mål om at udbrede deres prisvenlige koncept til endnu flere kunder.

Senere i marts åbner kæden også en butik i Aalborg.