Vær med, når Randers Sydkreds sætter fokus på EU’s fremtid: Stor paneldebat på Café Jens Otto.

Der bliver rum for politisk debat og engageret dialog og et godt måltid mad, når Café Jens Otto i Randers danner rammen om en spændende paneldebat tirsdag 5. marts kl. 18:30.

Der er inviteret er en imponerende panelbesætning, der lover dybdegående diskussioner om dyrevelfærd, landbrug, klima og miljø.

Daniel Isak Dallerup er moderator og han skal styre følgende politikere: Niels Fuglsang fra Socialdemokratiet, Carsten Kissmeyer fra Venstre, Majbritt Birkholm fra Dansk Folkeparti, og Nana Højlund fra Enhedslisten.

De vil tage fat på de mest presserende EU-relaterede emner og tilbyde deres visioner for fremtiden.

Arrangementet skyder EU Parlamentsvalget 2024 i gang, og er arrangeret af Socialdemokratiet Randers Sydkreds.

Valget til EU Parlamentsvalget finder sted 9. juni 2024.

Carsten Kissmeyer (V) er tidligere folketingsmedlem og har været borgmester i Ikast-Brande. Arkivfoto

Carsten Kissmeyer bringer en solid politisk baggrund som tidligere folketingsmedlem og mangeårig borgmester i Ikast og Ikast-Brande mellem 2002 og 2017.

Majbritt Birkholm (DF) er ansat i politiet og er næstformand i DF. Pressefoto

Majbritt Birkholm deler sin unikke erfaring fra politiets verden, hvor hun har været efterforsker i National enhed for Særlig Kriminalitet. Hun er næstformand i Dansk Folkeparti.

Niels Fuglsang (S) blev valgt ind i EU Parlamentet i 2019. Arkivfoto

Niels Fuglsang er opvokset i Thy og Næstved. Han er Cand.scient.pol. ved Københavns Universitet og skriver Ph.d. ved Copenhagen Business School om Finansministeriets regnemodeller. Han fik 29.444 personlige stemmer ved Europa-Parlamentsvalget i 2019.

På billedet ses Caroline Ullits Dreholt og Nana Højlund fra Enhedslisten. Pressefoto

Nana Højlund er formand for 3FH Østjylland, før det var hun afdelingsnæstformand for FOA Randers i næsten syv år. Hun er kendt for sit store engagement i fagbevægelsen.

Da pladserne er begrænsede på Café Jens Otto på Stemannsgade, så opfordres interesserede til at reservere bord på forhånd ved at ringe til 5075 0900. (Buffet koster 149 kroner).

Her er en unik mulighed for at engagere sig i EU-politik og stille spørgsmål direkte til nogle af de politikere, der former vores fremtid, lyder opfordringen.