Det tidligere Kvist & Jensen med base i Randers er i dag en del af revisions- og rådgivningshuset Grant Thornton, og ny fusion skal nu styrke markedspositionen yderligere.

I 2023 fusionerede det tidligere Kvist & Jensen, som har base i Randers, med virksomheden Grant Thornton. Det landsdækkende revisions- og rådgivningshuset har netop indgået endnu en fusionsaftale med TT-Revision. Aftalen betyder, at 13 medarbejdere – herunder to nye partnere – nu er en del af Grant Thornton.

Om fusionen med Kvist & Jensen, som blev gennemført i oktober måned sidste år, siger direktør og partner i Grant Thornton, Brian Rasmussen, i en pressemeddelelse:

»Fusionen med Kvist & Jensen var et vigtigt strategisk skridt for os i den udvikling, vi er i gang med. Foruden en kultur, der matcher vores egen på mange områder, har medarbejderne stor erfaring og et stort netværk. Det er en essentiel faktor i forhold til at udbrede vores markedsposition i såvel hovedstaden som i provinsen,« fortæller Brian Rasmussen.

Den nyeste fusion, som blev en realitet 1. januar 2024, sker med TT Revisions københavnske team.

»Sammenlægningen viser, at vi som organisation har vokseværk, og helt generelt kigger vi ind i et øget vækstpotentiale på tværs af alle landets regioner. Det vil vi naturligvis gerne gå efter, men det kræver, at vi har de helt rigtige medarbejdere og de helt rigtige specialkompetencer. Fusionen med TT Revision er endnu et skridt i den retning,« fortæller Brian Rasmussen og uddyber:

»De nye kollegaer fra TT Revision vægter ligesom os kompetent rådgivning og den nære kunderelation højt, og det er en af grundene til, at vi er et godt match. Hos Grant Thornton glæder vi os til at udvide med to nye partnere, Thøger Rude Andersen og Morten Kertész, og 11 medarbejdere.«

Grant Thornton har i dag kontorer i Randers, Grenaa, Hadsten, Aarhus, København, Hillerød, Roskilde, Hadsund og Aalborg, og revisions- og rådgivningshuset har samlet 600 ansatte i Danmark.

Forud for fusionen er TT Revision blevet delt i to, hvoraf den ene halvdel af virksomheden med Thøger Rude Andersen og Morten Kertész i spidsen nu er blevet en del af Grant Thornton.

»For at sikre fremtidig vækst har vi ønsket at slå os sammen med en stærk samarbejdspartner, og det har vi fundet i Grant Thornton. Udover at dele kundesegment deler vi også værdisæt. Det er nemlig væsentligt for os, at vi fortsat kan yde en god og personlig rådgivning til vores kunder,« siger Thøger Rude Andersen.

Grant Thornton fusionerede ligeledes i oktober 2023 med National Revision, der havde kontorer i Randers, Mariager og Støvring. Grant Thornton Danmark er en del af Grant Thornton International, der på verdensbasis har 68.000 ansatte fordelt på mere end 130 lande.