Ejeren har forsøgt en partner, men det er ikke lykkedes. I stedet har han begæret selskabet konkurs.

AF CECILIE BISGAARD

Det er slut med at bestille pizza fra pizzeriaet Ild.Pizza, der blandt andet ligger på Mariagervej i Randers. Ejeren af selskabet af nemlig valgt at lade selskabet gå konkurs. Det skriver Finans.

»Jeg kan ikke fortsat forsvare at holde fart i selskabet, da underskuddet fortsætter, selvom der er klar forbedring i 2023 i forhold til året før. Jeg har derfor bedt om konkurs og hænger selv på 95 procent af gælden i konkursboet,« siger Anders Grønborg, der er stifter og ejer af firmaet, til Finans.

Ild.Pizza har haft base i Aarhus, og det første pizzeria slog dørene op i 2019. Op til konkursen solgte kæden pizza fra 12 lokationer. Stedet er kendt for den særlige måde, du bestiller pizza på. Det hele foregår på nettet, og en pizza har en fast pris, og så vælger du selv, hvor meget fyld du vil have på. Prisen forbliver den samme.

Fremtiden er uvis

Ifølge Finans har Ild.Pizza i kædens første fire leveår haft et samlet underskud på 33 millioner kroner.

Og hvad der nu skal ske med virksomheden efter konkursen, vides ikke. Det fortæller Anders Grønborg til Finans.

»Jeg har ikke selv en plan klar for en videreførelse. Det er ærgerligt, da flere af butikkerne kører fint, men samlet kan vi ikke fortsætte. Jeg har forsøgt at finde en partner uden held, så nu må vi vælge denne løsning,« siger han til Finans.

Det vides altså derfor heller ikke, hvad der kommer til at ske med pizzeriaet på Mariagervej.