Randers Cityforening har fået ny bestyrelse og udnævner ny Citychef.

Den tidligere citykoordinator Sille Fogh er nu udnævnt til citychef.

Randers Cityforening har fået en række nye bestyrelsesmedlemmer og har i samme omgang besluttet sig for udnævnelsen, fortæller de i en pressemeddelelse.

»Beslutningen er truffet efter vi har haft mulighed for at diskutere den fremtidige strategi for Randers Cityforening i den nye bestyrelse. Opgaven med midtbystrategien for Randers midtby er så omfattende, at vi er nødt til at have en citychef som kan sikre byen indflydelse og søge samarbejde flest mulige steder,« forklarer Johanne Ægidiussen, der er formand for Randers Cityforening.

Sille Fogh blev ansat som citykoordinator sidste efterår. Her kom hun fra en stilling som koordinator i Ungdomsskolen i Randers, som hun har bestridt i over otte år.

Hun bor i Dronningborg med mand og to børn og kalder sig indfødt randrusianer.

Titlen kommer igen

Tidligere i år sagde Sille Foghs kollega Pernille Lyager op. Marketingkoordinatoren havde landet et nyt job som SoMe manager hos Svane Køkkenet og i april 2023 skiftede daværende citychef Mette Bræmer-Jensen titlen ud til fordel for Aarhus Airport, hvor hun nu er chef for passagerservice.

Dermed får Randers nu igen en citychef, efter et års titel-pause.

»Jeg ser frem til at fortsætte mit virke i Randers Cityforening som citychef. Vi skaber de bedste rammer for Randers midtby i et bredt samarbejde. Vi har fortsat brug for opbakning fra byens borgere, byens detailhandel, vores gode samarbejde med Business Randers og i særdeleshed et godt og givende samarbejde med Randers Kommune. Jeg glæder mig over at have et rigtig godt samarbejde med Randers kommunes midtbykoordinator og jeg ser frem til at samarbejde endnu mere med Randers Kommune,« siger Sille Fogh, der nu bærer titlen Citychef i Randers Cityforening.

Hendes fokus i Cityforeningen bliver, udover samarbejde med forskellige aktører, desuden fortsat at skabe aktiviteter og liv i byen.

Hun får dog får ikke en ny kollega på Citykontoret, men cityforeningens kontorassistent i mange år er blevet sat lidt op i tid og får nogle flere administrative opgaver, så hun kan bistå den nye citychef.

»Bestyrelsen kommer til at løfte flere opgaver sammen med mig og så har jeg et rigtig godt samarbejde med og god opbakning fra Business Randers og mange andre samarbejdspartnere,« fortæller Sille Fogh.

Nye i bestyrelsen

Beslutningen bakkes i øvrigt op af Finn Møller, formand Randers Handelsråd, som arbejder tæt sammen med cityforeningen.

»Vi får en rigtig dygtig citychef i Sille, og jeg er meget positiv omkring den nye sammensætning i bestyrelsen i cityforeningen.«

Foruden en ny citychef har Randers Cityforening fået tre nye bestyrelsesmedlemmer.

Nemlig Tommy Refshøj, franchiseejer Pincho Nation. Majken Strand, indehaver MAAK Majken Strand, indehaver MAAK og Lotte Sølvtofte, indehaver By Sølvtofte.