Der er nu beboere i 33 ud af 39 lejligheder i Bryggertårnet. Dermed er Randers Dysten 2024 skudt i gang.

Hele 78 procent af vores deltagere i Randers Dysten har gættet rigtigt på det første spørgsmål. For der flyttede beboere ind i Bryggertårnet inden udgangen af 1. kvartal.

Det bekræfter Benjamin Niclasen, der er projektchef hos KP Invest.

Allerede 4. marts rykkede den første beboer ind i tårnet, der stod klar til overdragelse til KP Invest 1. marts, imens en stor del beboere flyttede ind på den officielle åbningsdag 15. marts, lyder det.

»Alt er færdiggjort indendørs. Jeg må sige, at det har været en fremragende overdragelse, til tiden,« siger Benjamin Niclasen, der tilføjer, at det sidste der mangler, er at få lagt den sidste asfalt på parkeringspladsen og stikvejen fra Biografgade hen til bagenden af Bryggertårnet.

»Vi satser på, at det bliver 14. og 15. april. Men vejret skal lige være lidt varmere.«

LÆS MERE UNDER BILLEDET

Flere beboere flyttede ind i Bryggertårnet inden 31. marts. Dermed gættede 78 procent af deltagerne i Randers Dysten korrekt. Foto: Kian Johansen

Kun seks tilbage

Der står seks lejligheder ledige ud af de i alt 39 lejligheder i Bryggertårnet.

Alle omkring de 100 kvadratmeter og med tre værelser. Og de er enten til leje eller til salg. Salgsprisen er mellem 2,7 millioner eller op til 3,3 millioner kroner, afhængig af, hvilken etage de ligger på i det 13 etager store højhus, der har 4.849 kvadratmeter til boliger og erhverv samt en 2.738 kvm kælder.

Til byggeriet følger også depotrum, cykelparkering, en p-kælder med plads til 75 biler og fællesområder.

Danske Bank flyttede fra bunden af Østervold og ind i tårnet allerede i februar. Men man har endnu ikke fundet en lejer til det nederste erhvervslejemål, lyder det.

Vi har endnu ikke afklaret, om skøjtebanen havde publikumsrekord i år. Når vi har svaret, finder vi en vinder af vores første delkonkurrence.

LÆS MERE UNDER BILLEDET

Vi har sammenfattet læsernes gæt. Hvad tror du, der sker i 2024? Grafik: Kian Johansen