Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Gammel Århusvej i Sønder Borup, hvor bilister nu kan se den gule Uno-X-farve sammen med 7-Eleven, skriver Uno-X Mobility og 7-Eleven i en pressemeddelelse.

Det sker som led i, at Uno-X tager over på 57 servicestationer rundt i landet, efter Reitan Convenience Denmarks aftale med Shell er udløbet.

Åbningen af den nye Uno-X-station i Randers markeres med en åbningsdag torsdag 18. april, hvor der i tre timer om eftermiddagen vil være en krones rabat på brændstof. Der vil også være 50 procents rabat på bilvask i 14 dage frem, og så kan man få gratis kaffe i forbindelse med bilvask.

Uno-X skriver i pressemeddelelsen, at eksisterende vaskenøgler fortsat kan bruges i vaskehallen, ligesom Shell Card Erhverv og Q8 Erhvervskort til blive accepteret på stationen.

Med udvidelsen med de 57 nye tankstationer udvider Uno-X sit netværk til i alt 279 stationer i Danmark, hvilket gør det til landets næststørste stationskæde. Konverteringen af stationerne blev påbegyndt i starten af januar og forventes at være helt afsluttet før sommeren.

sra