20. april fylder administrerende direktør Erik Astrup Sørensen, der bor i Linde ved Spentrup, 60 år.

Erik Astrup er opvokset i Randers og havde det meste af sin skolegang på Søndermarksskolen i Vorup.

Efter EFG fra Teknisk Skole i Randers kom han i lære som rustfri klejnsmed i 1980 hos Brdr. Pedersens Maskinfabrik, og han blev færdiguddannet hos Randers Rustfri Stålindustri.

Sammen med en kollega, Tonny Kent Pedersen (nu fabrikschef), fra Randers Rustfri Stålindustri havde Erik Astrup gennem længere tid overvejet at starte egen virksomhed, hvor valget 1. oktober 2010 faldt på virksomheden B.F. Montage, der senere blev omdøbt til B.F. Rustfri.

Erik Astrups sparsomme fritid går i sommerperioden med at spille golf og med at lufte sine store amerikanske veteranbiler af mærkerne Buick og Cadillac, og i vinterhalvåret gælder det, når tiden tillader det, broderskabet i Dansk Broder Orden, hvor Erik Astrup blev optaget som broder for godt 22 år siden.

Erik Astrup er gift med Jeanet Astrup, der er ansat hos Plejecenter Svaleparken, og de har fem sammenbragte børn og fire børnebørn.

sra