Det landsdækkende revisions- og rådgivningshus Grant Thornton, der blandt andet har kontor i Randers, leverer årsregnskab med højeste omsætning nogensinde.

Det landsdækkende revisions- og rådgivningshus Grant Thornton har netop sendt deres seneste årsregnskab på gaden. Resultatet viser en omsætning på 402 millioner kroner, hvilket er en stigning på 20 procent i forhold til året før. Bruttofortjenesten vækstede med 18 procent til 315 millioner kroner.

Brian Rasmussen, der er partner og direktør i Grant Thornton, ser på vegne af direktionen, som også tæller Claus Carlsen og Thomas Hedegaard, tilbage på regnskabsåret med stor tilfredshed.

»Et af de store fokusområder i 2023 har været at samle det bedste fra hver af vores virksomheder og sammen bygge videre på fremtidens Grant Thornton som ét fællesskab, der favner fra Hadsten til Hillerød og fra Randers til København. Det er vi lykkedes med, og takket være vores dygtige og dedikerede medarbejdere kan vi i dag præsentere et særdeles stærkt Grant Thornton,« fortæller Brian Rasmussen i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Hver eneste dag, vi møder ind, arbejder alle ud fra en fælles ambition om at være tæt på hinanden og tæt på vores kunder. Kernen er at skabe stærke relationer og sammen med kunderne udnytte vores mange specialkompetencer. Det er vi også nået i mål med, hvilket ses med stor tydelighed i regnskabet.«

Grant Thornton blev i 2023 for første gang landsdækkende i Danmark, da virksomheden fusionerede med Kvist & Jensen, National Revision og senest med halvdelen af TT Revision, hvor sidstnævnte først for alvor slår igennem i 2024, da fusionen skete med virkning fra 1. januar 2024. Fusionen i 2023 og løbende ansættelser har betydet, at antallet af medarbejdere er vokset med 70 procent fra 350 til 600 personer.

»Med fusionen er Grant Thornton nået til næste niveau. Det betyder meget for vores selvopfattelse og for den service, vi leverer, at vi nu er landsdækkende, og i det hele taget har sammenlægningerne været definerende for os som virksomhed,« siger Brian Rasmussen.

gs