Den første modtager af ’Sparekassen Kronjylland-prisen’, der blev indstiftet sidste år, er Karina Basse Nielsen.

I fællesskab indstiftede Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland sidste år en pris for social bæredygtighed. Og nu er den første modtager altså fundet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sparekassen Kronjylland, hvori indstillingen lyder:

»Karina Basse Nielsen har gennem sit mangeårige engagement haft en afgørende indflydelse på klubbens fællesskab. Som frivillig, tidligere førsteholdsspiller og dedikeret ungdomstræner har hun præget både nuværende og kommende generationer af håndboldspillere. Hendes rolle som udvalgsmedlem demonstrerer hendes dybe forpligtelse til klubbens udvikling.

Karina stiller altid op uden tøven, uanset om det er ved arrangementer som Hornbæk Byfest, Oktoberteltet i Randersugen eller til pokalkampe. Hendes evne til at mobilisere og skabe fællesskab er en uvurderlig ressource for klubben. Sammen med sin mand Martin udgør de et dynamisk team, altid klar til at træde til, når der er behov.

Som mor til to håndboldentusiaster har Karina ikke kun præget klubben som spiller og træner, men også involveret sin familie i håndboldens verden. Hendes engagement går ud over det forventede, og hun har bidraget til at styrke båndene mellem moderklubberne Randers HK og Randers HH. Karina er en sand repræsentant for HSF’s klubånd, og hendes dedikation fortjener anerkendelse.«

Det er ikke kun medlemmer af HSF, der kan indstille og modtage prisen, så længe indsatsen er relateret til HSF’s aktiviteter. Forslag til prismodtagere skal indsendes til HSF’s bestyrelse senest 1. december.