To nye ansigter har i foråret overtaget ledelsen af Tradiums transport- og logistikuddannelser, mureruddannelse samt skolens virksomhedskonsulenter.

Tradium har fået to nye ledere, oplyser skolen i en pressemeddelelse.

Der er tale om Gorm Vestergaard, der er ny uddannelsesleder for Tradiums murere samt for transport- og logistikuddannelserne i Randers, og Thomas Boll Matthiesen, der er ny centerchef på Tradium Ring Djursland og leder af Tradiums virksomhedskonsulenter.

Gorm Vestergaard, der er bosiddende i Randers, tiltrådte 15. marts som ny uddannelsesleder for uddannelsesområderne murer samt transport og logistik hos Tradium. Han kommer senest fra en stilling som uddannelseschef på TechCollege i Aalborg og har mere end 25 års erfaring som personaleleder – blandt andet gennem ansættelser hos Viktech, Siemens Wind Power og Manpower Group Denmark.

Gorm Vestergaard får blandt andet ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling samt ledelse af uddannelserne og ansvaret for at sikre et fortsat tæt samarbejde med områdernes samarbejdspartnere, herunder det lokale uddannelsesudvalg, faglige organisationer, virksomheder og andre skoler.

Thomas Boll Matthiesen er pr. 1. april ansat som ny centerchef på Tradium Ring Djursland og skal derudover varetage ledelsen af Tradiums virksomhedskonsulenter.

Han er bosiddende i Egå, er uddannet cand.merc. og har solid erfaring på lederniveau fra ansættelser i blandt andet NRGI, Siemens Gamesa, Norlys og Difko, hvor han har siddet med ansvaret for udvikling og etablering af salgsorganisationer samt ansvaret for eksekvering i disse. Derudover har Thomas Boll Matthiesen tidligt i sin karriere været underviser hos Erhvervsakademi Dania i Hobro samt på Aarhus Business College.

På Tradium får Thomas Boll Matthiesen ansvaret for det opsøgende konsulentarbejde, den pædagogiske udvikling på sine uddannelsesområder samt ledelse og udvikling af Tradium Ring Djursland – herunder at sikre et fortsat tæt samarbejde med afdelingens samarbejdspartnere.