Randers Kommune har netop ansat Anne Berg Engersgaard Rafn som skoleleder på Asferg Skole.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som viceskoleleder på Munkholmskolen og starter på Asferg Skole 1. august 2024.

Og det er med stor erfaring og kompetence i rygsækken.

Anne Berg Engersgaard Rafn på 48 år er uddannet lærer med linjefag i matematik og fysik/kemi.

Hendes karriere startede på en folkeskole på Sjælland, inden hun i 2006 flyttede med sin familie til Californien. Efter fire år I USA vendte familien tilbage til Danmark og bosatte sig i Randers, hvor hun startede som lærer på Kristrup Skole.

Siden 2017 har Anne Berg Engersgaard Rafn været viceskoleleder på Munkholmskolen, hvor hun sidste skoleår var konstitueret som skoleleder. Sideløbende har hun taget en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Privat bor Anne Berg Engersgaard Rafn i Randers og har tre børn på henholdsvis 14, 16 og 19 år. I sin fritid holder Anne af at være sammen med familie og nære venner og ikke mindst at være ude i den friske luft i naturen blandt andet i kajak på Gudenåen.

sra