Fra tirsdag til fredag vil Nørre Boulevard være spærret for al kørsel i aften og nattetimerne, mens der bliver lagt ny asfalt. Vejen er åben i dagtimerne.

Nørre Boulevard skal have ny asfalt på den godt 750 meter lange strækning mellem Mariagervej og Hadsundvej i det centrale Randers.

Arbejdet begynder tirsdag18. juni 2024 klokken 18 og vil være afsluttet igen fredag 21. juni klokken 6.

For at genere trafikken mindst muligt bliver arbejdet i de tre dage udført om aftenen og om natten i tidsrummet klokken 18-6. Her vil strækningen være spærret for al trafik – også beboerkørsel – for at sikre, at arbejdet kan udføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

I dagtimerne vil det være muligt at køre på vejen med forsigtighed.

Her er det ikke muligt at køre i bil de kommende aftener og nætter. Kort: Randers Kommune

Støjgener under arbejdet

Arbejdet begynder med, at den gamle asfalt fræses af, hvorefter der vil blive lagt et nyt slidlag. Især arbejdet med fræsningen vil støje en del.

Beboere i området har modtaget et brev i e-boks med information om arbejde og bliver her blandt andet henvist til at parkere i de omkringliggende gader, mens arbejdet foregår.

Busserne, som normalt kører i området, vil være omlagt og yderligere information om ændringerne kan findes på Midttrafiks hjemmeside under ‘Trafikinfo’ på køreplanerne.

Det vil under hele arbejdet – også mens der er spærret – være muligt for brand- og redningskøretøjer at køre på strækningen.

Asfaltarbejdet bliver udført af belægningsvirksomheden Peab Asfalt for Randers Kommune.