Langå Idrætsklub inviterer til sommerfest i anledning af jubilæet.

I år kan Langå Idrætsklub fejre, at det er 100 år siden, at klubben blev startet, og det markeres med en række arrangementer i løbet af året.

Et af dem bliver i weekenden 21. og 22. juni, hvor der er lagt an til stor sommerfest, oplyser klubben i en pressemeddelelse. Fredag 21. juni står i ungdommens tegn med masser af aktiviteter på pladsen og sommerafslutning for ungdomsholdene i teltet.

Lørdag står den så på et stort hjemmestævne for både ungdoms- og seniorhold og med besøg af Randers FC’s førsteholdsspillere.

Om aftenen bliver der gjort klart til et brag af en fest. Først er der fællesspisning, hvor menuen står på helstegt pattegris, og senere er der livemusik leveret af det roste Hell Fries Over Band.

Du kan se på langaa-ik.dk, hvordan du køber billetter til festen.

Langå Idrætsklub blev startet 19. februar 1924 ved en fusion mellem Langå Idrætsforening og Langå Atletklub. Klubbens første kamp blev spillet mod Vorup 21. april samme år.

Klubben har med sine meritter været i mesterrækker, leveret flere divisionsspillere og landsholdsspillere, men i nyere tid er det dog mest serierækker, det har kunnet strække til.

Lørdag 17. februar i år slog klubhuset dørene op for en reception, hvor en masse gæster med forskellig tilknytning til klubben og fra forskellige perioder kom på besøg.

sra