Virksomheden har været i vælten, siden TV2 Østjylland tidligere i år fortalte om, hvordan medarbejdere selv kunne byde priser på varer op.

Citathistorie: TV2 Østjylland

Virksomheden Campen Auktioner A/S er taget under rekonstruktion.

Det fremgår af cvr-registret.

Formålet med en rekonstruktion er at finde ud af, hvordan man eventuelt kan rette op på økonomien i et kriseramt selskab. Arbejdet foregår i samarbejde mellem virksomhedens kreditorer og skifteretten.

Campen Auktioner har været i vælten på det seneste, da det i april kom frem, at virksomhedens ansatte i nogle tilfælde selv sidder og byder på de varer, der bliver sat på auktion. Angiveligt for at få prisen i vejret.

Auktionshuset bekræftede dengang, at medarbejdere selv kan byde på varer, der sættes til salg, men den afviser urent trav.

De opererer, oplyser de, ligesom andre auktionshuse med en såkaldt ’hjemkøbsret’, hvor sælger kan byde på egne varer eller lade andre gøre det, og det skal ses som en tryghed for sælgerne, der så ikke skal se deres varer blive solgt for billigt.

TV2 Østjylland forsøger at få en kommentar fra Campen Auktioner.