Klar til EM-brag? Se hvordan Børnehuset Birkebos børn og voksne klarede den opgave.

Børnehuset Birkebo på Viborgvej, der rummer både vuggestue- og børnehavebørn, havde i anledning af EM i fodbold en fodbolduge, skriver institutionen i en pressemeddelelse.

I løbet af ugen prøvede alle børnene nogle forskellige fodboldaktiviteter.

Der blev skudt på mål, der blev driblet med bolden – både ligeud og i zigzag mellem kegler – og bolden blev afleveret mellem børnene. Der blev også lavet fodboldpynt og flag, som blev hængt op i hele huset.

Onsdag blev boldaktiviteterne afsluttet med en præmieoverrækkelse, hvor alle børnene fik lov til at komme op på podiet og modtog en medalje som bevis på, at de havde vundet EM-ugen. Frokosten på dagen bestod af en stadionplatte.

Torsdag var der fodboldfest, hvor både store og små var klædt i rødt og hvidt, og der blev varmet op med dans til fodboldsange til forældrerådets sommerfest om aftenen, hvor fodboldfesten fortsatte med opvarmning til kampen mellem Danmark og England.

sra