Tronholmen i Randers danner ramme om for DM-finalestævnet i strandhåndbold 29. juni.

Blandt stævnets store profiler er den 37-årige randrusianer Line Gyldenløve Kristensen.

Til daglig spiller hun håndbold for ligaholdet Bjerringbro FH, hvor hun har markeret sig som topscorer i ligagrundspillet. Om sommeren skifter Line Gyldenløve Kristensen indendørshallen ud med stranden og spiller for Fusionen, der er hjemhørende i Hadsten.

Randers har tidligere lagt sand til strandhåndbolden, blandt andet ved EM i 2013.

»EM i 2013 var en milepæl for strandhåndbold i Danmark. Mange fik dengang øjnene op for sporten. Der er kommet flere beach-spillere og mere hype omkring strandhåndbold efter det. Jeg var selv med til at spille, og det var en fantastisk oplevelse. Randers var fyldt med liv og begejstring, og det føltes, som om hele byen støttede op om arrangementet,« siger Line Gyldenløve.

Der er gratis adgang for publikum til DM-stævnet.

Stævnet er arrangeret af DanskHåndbold. Randers Event og Randers Kommune støtter arrangementet.

mw