Traditionen tro slår Randers Ungdomsskole dørene op til sommer-camp. Her kan unge fra 12-17 år få nye bekendtskaber og oplevelser under årets tema ‘all-inclusive ferie’.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt.

Mens nogle måske allerede har booket billet til varmere himmelstrøg, kan andre se frem til en all-inclusive ferie lige i “baghaven”. I år byder Randers Ungdomsskole nemlig på den ultimative sommeroplevelse for alle i alderen 12-17 år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»I år har vi ladet os inspirere af charterrejsen og konceptet all-inclusive til vores sommer-camp. Det bliver tre dage med vand, strand, smagsoplevelser fra ‘hele’ verden og meget mere,« siger Steffen Reng Andersen, der er ungdomsskoleleder på Randers Ungdomsskole, i pressemeddelelsen.

Et hav af aktiviteter

Med sommer-campen tilbydes de unge en tryg og inspirerende ramme, hvor de kan mødes, dele deres interesser og få nye bekendtskaber.

Den populære sommer-camp tilbyder i år 80 pladser, hvor de unge skal ud at opleve Randers på en anden måde. Med temaet ‘all-inclusive ferie’ er aktiviteterne nøje planlagt efter at genskabe feriefølelsen fra udlandet, og de unge kan derfor se frem til både pool-område, strandtur, paddleboard på fjorden, streetfood og meget andet – og alt er selvfølgelig all inclusive.

Udover sommer-campen kan Randers Ungdomsskole også byde på et væld af aktiviteter hen over sommeren.

Der er alt fra cross, tegne-/male-hold, musik, E-sport og meget andet. En af de helt store oplevelser er vildmarkstur til Kalø 3. juli. Turen byder på aktiviteter som mountainbiking, SUP-boarding, vandring, badning, snitning, leg, fiskeri og snorkling.

»Vi stræber efter at tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter, så alle unge kan finde noget, der interesserer dem og udvikler deres talenter. Sommerferien er helt oplagt til at undersøge nye interesseområder. Vi glæder os til at tage imod en masse unge mennesker på vores hold,« siger Steffen Reng Andersen.

​gs