For 42 år siden blev Lars Holbæk Thomsen elev i Føtex Hjørring, og 1. juli kunne han fejre sit 40-års-jubilæum. Hvordan kan det lade sig gøre, når han blev ansat i 1980?

Det kan det, fordi han efter sin elevtid stoppede, men han vendte retur til Dansk Supermarked, som Salling Group hed dengang, og han har været med om bord lige siden, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Lars Holbæk Thomsen, som bor i Purhus nordvest for Randers, har siden haft forskellige roller i Føtex og Salling Group. Blandt som salgsleder i Føtex på Frederiks Allé i Aarhus, hvor han var fra 1987 til 2006.

Herefter trængte han til nye udfordringer, og han blev derfor områdeansvarlig for legetøjslagrene, hvor hans chef var en af hans tidligere elever fra Føtex.

Indtil 2010 var han i den funktion, og frem til 2017 rykkede hans opgaver sig langsomt fra planlægning til drift, og i 2019 fik han fast plads på hovedkontoret i Aarslev ved Aarhus i Logistic Development & Support. Her er han stadigvæk, og hans primære opgaver er fakturabehandling og svind.

I alle årene har han været begejstret for værdierne i Salling Group og har altid været stolt af at være en del af virksomheden.

»Jeg er jo nok lidt firmaets mand. De 40 år i virksomheden har givet mig glæde og lyst til at stå op om morgenen og tage på arbejde. Jeg har jo været på en slags rejse, fordi jeg har arbejdet flere steder og haft forskellige opgaver. Det er det fede ved Salling Group – der er mange muligheder.«

Når han ikke er på arbejde, hygger han sig med sport, god mad og haven.

Om han skal opnå sit 50-års-jubilæum, må tiden vise, men intet tyder på, at han foreløbigt trækker pensionskortet.

Han havde jubilæum 1. juli, men det bliver først fejret 30. august, hvor han bliver hentet om morgenen og sammen med sine tvillingepiger på 22 år bliver kørt til hovedkontoret. Her venter flaggang fra alle kollegerne samt reception for alle venner, familie, tidligere og nuværende kolleger.

sra