Lydvandringen ’Hemmeligheden om Randers’ har allerede underholdt 7.000 mennesker, siden den havde premiere i juni 2022. Der er nu et år tilbage med muligheden for at opleve det usynlige teaterstykke, skriver Randers Bibliotek i en pressemeddelelse.

I de forløbne to år har flokke af mennesker med smartphones og høretelefoner vandret igennem byens gader fordybet i fortællingen om magikeren Isra og de tre kendte forfattere St. St. Blicher, Karin Michaëlis og Henrik Pontoppidan, der alle har boet i og omkring Randers.

Men som alle gode ting varer ’Hemmeligheden om Randers’ ikke evigt, og derfor skal man planlægge sin tur inden for det næste år, hvis man vil nå at blive indviet i hemmeligheden.

Adgangen til magiske lydvandring udløber nemlig 18. juni 2025.

Turen starter på Vester Kirkestræde 7 i Randers ved Sct. Mortens Kirke. Ruten er cirka fire kilometer lang og går fra centrum forbi lystbådehavnen, gennem parken i Tøjhushaven, over Østre Kirkegård og slutter ved Red Fall på Østervold.

Vandringen egner sig ikke til gangbesværede eller børn under 12 år.

sra