Josefine Kjær Dahl Jakobsen, 31 år, er ansat i Sparekassen Kronjylland som virksomhedsanalytiker, skriver Sparekassen i en pressemeddelelse.

Hun er uddannet revisor og har i en årrække udarbejdet regnskaber. I sit nye job er det hendes opgave at analysere regnskaber for Sparekassens kunder og potentielle kunder og dermed bidrage til, at erhvervsrådgiverne har en dybere indsigt i virksomhedernes aktuelle økonomiske situation og deres muligheder og fremtidsudsigter.

Hun er med til at sikre det bedst mulige beslutningsgrundlag for kreditgivningen til Sparekassens kunder.

Privat bor Josefine Kjær Dahl Jakobsen i Romalt med sin mand og deres søn på halvandet år.

De er en rigtig fodboldfamilie, der lige nu nyder at se EM-kampene. Da hun blev gravid, stoppede hun med selv at spille, men det er kun midlertidigt, så inden længe er hun igen at finde på holdet i Romalt IF.