Detailhandlen i Randers kommune
“årets ejerledede butik” – detail og bespisning

Årets ejerledede butik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

  • Socialt ansvar, personale politikker og pleje
  • Vækst og innovation
  • Omdømme, branding, markedsføring
  • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune

Årets ejerledede butik kåres på Randers Business Award showet torsdag den 14. november i Randers FC Lounge

Link: Randers City

Link: Randers Storcenter

Tante Olga / Macale

Tante Olga / Macale

Tante Olga / Macale

Tante Olga / Mac Ale  

Tante Olga startede småt i 1987, senere kom Mac Ale til, og med Leif Bressums vilje og passion er de vokset til en sund forretning. Personalet er som en familie, hvor venskaber, forhold og oplevelser er blevet til. Tante Olga & Mac Ale afholder koncerter, whisky- og ølsmagninger og Carambole-turneringer, hvor samarbejdet med byen bliver vægtet højt. Et nyt initiativ er Craft Beer anlægget med 15 forskellige fadøl i hanerne.

Restaurant NOK

Restaurant NOK

Restaurant NOK

Restaurant NOK

Mark Wilhelmsen, som driver Restaurant NOK & Cafe Wilhelms i Randers Storcenter, har ansat en kendt lokal kok, der gør maden endnu mere personlig. Mark er åben, innovativ og initiativrig. Han bakker altid op omkring nye tiltag for kunderne og turisterne. Igennem årene har han tilpasset butik og koncept efter markedet og ud fra kundernes ønsker.

Sønderbros Apotek

Sønderbros Apotek

Sønderbros Apotek

Sønderbros Apotek

Bjørn Thorbjørner har fart på med udvikling af sine apoteker. Som firstmover med selvscanningskasser, drive in apotek, udvidede åbningstider og udvikling af eget brand, er Randers helt med i toppen. I Sønderbros Apotek møder du et fagligt personale, der guider dig med et smil på læben. Apoteket er synligt lokalt og engageret i events i Randers.