Erhverv Randers

“årets iværksætter”

Prisen “årets iværksætter” går til en iværksætter, der har startet en virksomhed, som har et stabilt vækstpotentiale og arbejder med innovative løsninger. Virksomheden skal have et CVR-nummer, der er under tre år gammelt.

Årets iværksætter kåres på Randers Business Award showet torsdag den 14. november i Randers FC Lounge

Link: Erhverv Randers

Wallpipe

Wallpipe

Link: Wallpipe

Wallpipe

WallPipe

Lisbeth Grove Mikkelsen står bag Wallpipe, der forvandler genbrugte vandrør til håndlavede lamper, der skaber æstetik og hygge og historie i hjemmet. Hver enkelt lampe er unikt og råt håndværk. Wallpipe har fokus på bæredygtighed og arbejder ud fra FN’s Verdensmål bl.a. ved at bruge genanvendelige materialer.

Norevent

Norevent

Link: Norevent

Norevent

NorEvent

Kokken Kevin Pindstrup Nielsen var kun 24 da han startede NorEvent, som er et cateringfirma, der med nordisk gourmetmad skiller sig ud fra de mange suppe-steg-is leverandører. Den ambitiøse kok har også kastet sig over take-away tapas, private dining, gastrokurser og service-udlejning. Og han har stærke samarbejder med flere lokale virksomheder.

Prodrone

Prodrone

Link: Prodrone

Prodrone

ProDrone 

Med droner indsamler ProDrone data, som hjælper kommuner og boligforeninger med at optimere driften af deres udearealer. ProDrone medvirker desuden i flere udviklingsprojekter, hvor kunstig intelligens skal lette arbejdsgange hos deres kunder. Strategiske partnerskaber er grundstenen for de innovative løsninger, som virksomheden arbejder med.