Detailhandlen i Randers kommune
“årets kædebutik” – detail og bespisning

Årets kædebutik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

  • Socialt ansvar, personale politikker og pleje
  • Vækst og innovation
  • Omdømme, branding, markedsføring
  • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune
  • At kædebutikken også har differentieret sig inden for egen kæde koncern

Årets kædebutik kåres på Randers Business Award showet torsdag den 14. november i Randers FC Lounge

Link: Randers City

Link: Randers Storcenter

Louis Nielsen

Louis Nielsen

Louis Nielsen

Optikerkæden Louis Nielsen i Randers. V. Ruben Enger og Hans Præst

I 2019 åbnede Nordeuropas største Louis Nielsen optiker lige midt i Randers. Det er den butik i kæden, der er allerbedst i deres indsats med øjensundhed. Og både kundetilfredshed og bundlinje er skudt gennem loftet de seneste par år. På travle dage har de over tusind mennesker gennem butikken.

Matas Brødregade

Matas Brødregade

Link: Matas

Matas Brødregade

Matas Brødregade

Efter en totalrenovering er Matas i Brødregade blevet sanselig udover det sædvanlige. Butikken holder mange arrangementer, hvor de forkæler kunderne og opdaterer dem indenfor personlig pleje og helse. Butikken bakker op lokalt og de giver en rigtig god service. Matas er en sund og positiv forretning med et personale, der er vilde med at gå på arbejde.

Bilka Randers Storcenter

Bilka Randers Storcenter

Efter mange års søgen efter den bedste lokation i Kronjylland kunne Bilka endelig i 2018 slå dørene op for et hypermarked i Randers. Bilka har tilført byen mange nye kunder og har virkelig formået at sætte Randers på landkortet. Hypermarkedet har siden fået anerkendelser – både internt i Bilka-kæden, men også på landsplan i branchen.