Rotary Paul Harris Fellow

“årets Paul Harris pris”

Gives til den erhvervsleder som bidrager med tid, økonomi og passion til projekter i samfundet.
Projekterne kan være indenfor de 6 verdensomspændende Rotary indsatsområder som er:

  • Fred og konfliktløsning
  • Sygdomsforebyggelse og behandling
  • Vand og sanitet
  • Mødres og børns sundhed
  • Grunduddannelse og læsefærdigheder
  • Samfundsudvikling

Men også individuelle lokale projekter som i samme mening er til glæde og fordel for andre. Kort sagt en erhvervsleder der har hjertet på det rette sted.

Årets erhvervsleder kåres på Randers Business Award showet torsdag den 14. november i Randers FC Lounge

Lifeshelter

Lifeshelter

Lifeshelter

Lifeshelter

Lifeshelter har med sit unikke shelterkoncept forbedret livet for flygtninge i lejre verden over. Deres shelters har både som boliger og klasselokaler været med til at ændre sårbare og ustabile teltlejre til mere holdbar og værdig beboelse for verdens mest udsatte. Virksomheden gør også en forskel ved at tænke miljø og klima ind i produktionen af deres shelters.

Randers Amtsavis julehjælp

Randers Amtsavis julehjælp

Randers Amtsavis julehjælp

Randers Amtsavis – Julehjælp

Randers Amtsavis har siden 2013 været i spidsen for Randers Julehjælp, der giver børn i kronjyske familier med ondt i økonomien samme gode jul som kammeraterne. Avisen faciliterer indsamlingen, der sidste år indbragte et rekordbeløb på 273.000 til fordeling af humanitære organisationers lokalafdelinger. Et smukt eksempel på medleven i det lokalsamfund, der både er eksistensgrundlag og eksistensberettigelse for avisen.

Randers Freja Para Atletik

Randers Freja Para Atletik

Randers Freja Para Atletik

Randers Freja Para Atletik

Randers Freja Para Atletik tilbyder atletik og motion for fysisk handicappede i et inkluderende miljø. De har skabt en integreret klub, hvor handicappede og ikke-handicappede træner sammen. Man er hinandens sparringpartnere og får en følelse af at være inkluderet i et fællesskab, hvor træning og samvær er omdrejningspunktet.