Sparekassen Kronjylland
og Randers Amtsavis

“årets vækstvirksomhed”

Virksomheden skal have en årlig omsætning på minimum 5 mio. kroner, minimum 5 ansatte og have haft:

Vækst de seneste 3 år på 20% eller mere i omsætning (bruttoresultat)
Vækst de seneste 3 år på 20% eller mere i antal ansatte

Krav til primær drift: Det primære resultat må godt være negativt ét år, men summen af den primære drift over de 3  år skal være positiv.

Krav til sammenlignelighed: Tallene i de 3  år, der danner baggrund for udvælgelsen, skal være fuldt ud sammenlignelige, for at der kan beregnes en retvisende vækst.

Virksomheder der i deres drift bygger på lokale styrker, udviser ansvarlighed i forhold til ansatte, miljø, energi eller på anden måde har en god historie som viser, at man vil og kan drive virksomhed både med hjerne og hjerte prioriteres i udvælgelsen af årets vinder.

Årets vækst virksomhed kåres på Randers Business Award showet torsdag den 15. november i Randers FC Lounge

Link: Sparekassen Kronjylland

Link: Randers Amtsavis

Assentoft Silo

Assentoft Silo

Assentoft Silo

Assentoft Silo

Assentoft Silo fremstiller siloer til landbrugssektoren, men på det seneste har de også fået succes med biogasanlæg og siloer til fiskefoderindustrien, cement og fødevarer. Stifteren Bertel Bjerre Jensens børnebørn Anders og Peter Damgaard Nielsen er medejere og direktører i selskabet, som de sidste 3 år har haft vækst i både omsætning, indtjening og antal medarbejdere.

Confac

Confac

Link: Confac

Confac

Confac

Betonelementfabrikken Confac blev etableret i 2007, netop da finanskrisen ramte byggeriet i Danmark – så overlevelsesevnen blev afprøvet fra dag ét. Konceptet holdt med en tårnhøj produktivitet pr. medarbejder. Det skyldes en hybrid produktionslinje, et produktprogram kun med betonfacader, kollektiv ledelse og en flad organisation. Confac har i de sidste fire år haft tocifrede overskudsgrader.

DermaPharm

DermaPharm

DermaPharm

DermaPharm

 

DermaPharm producerer miljø- og hudvenlige plejeprodukter. I 2006 lancerede de brandet Derma, som var den første hudplejeserie, der opnåede både Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke. DermaPharm har de seneste 13 år haft kontinuerlig vækst, og med større fokus på eksport vil væksten fortsætte. De har netop rundet 100 medarbejdere i Fårup nord for Randers.