Q-vinderne

“Årets business Q-vinder”

Prisen for årets Årets Business Q-Vinder går til en markant lokal erhvervskvinde, som gør en positiv forskel for sin virksomhed og sit lokalområde. Prismodtageren lever på forbilledlig vis op til følgende kriterier:

    • Hun har modigt skabt vækst i sin virksomhed via nytænkende initiativer og strategier
    • Hun tager et flot socialt ansvar

 

Årets Business Q-Vinder kåres på Randers Business Award showet torsdag den 14. november i Randers FC Lounge

Link: www.q-vinderne.dk

Anne Hardahl Pedersen

Anne Hardahl Pedersen

Indehaver A+ Intercoiffure

Anne Hardahl Pedersen

Anne Hardahl Pedersen – A+ Intercoiffure

At Anne er ikke en helt almindelig frisør, bemærker man, straks man træder ind i hendes salon. Hun tager socialt ansvar ved at tage elever og give dem en god uddannelse. Anne en af de bedste på sit felt, og hun fungerer både som mentor, dommer og lærer overfor unge mennesker, som ønsker at bestride faget. Man fornemmer, at Anne leder sit personale med plads til kreativitet og udvikling.

Rina Hansen

Rina Hansen

Indehaver Randers Handsker

Rina Hansen

Rina Hansen – Randers Handsker

Rina har bragt nyt liv i Randers’ ældste virksomhed: Hæderkronede Randers Handsker. Rina har international erfaring med branding for kendte fashion brands, og hun forstår at nå ud til det nationale og globale marked på en tidssvarende måde. Rina har stor respekt for Randers Handskers rige tradition og håndværk -og formår, trods fornyelse, at fastholde virksomhedens værdier. 

Mitten Ferrar

Mitten Ferrar

Finderiet

Link: Finderiet

Mitten Ferrar

Mitten Ferrar – Finderiet

Mitten har taget springet fra indretningsdesigner til daglig leder af en socialøkonomisk genbrugs-virksomhed med 25 ansatte. Hun er uddannet i en helt anden branche, men står nu i et job, hvor hun skal lære alt fra bunden og samtidig være en støtte for Finderiets medarbejdere i fleks- og skånejob. Det kræver både fleksibilitet og overblik.