Pantstationen i Randers har eksisteret i knap ét år, og der er afleveret mere end 1,1 million tomme dåser og flasker. 13 og 14. maj deler Dansk Retursystem gratis pantsække og kildevand ud, så flere nysgerrige kan prøve pantstationen
 
Folk i Randers og omegn ser ud til at være glade for pantstationen på Ørneborgvej 28. For knap et år efter åbningen har den lokale pantstation rundet 1,1 million afleverede tomme dåser og flasker, hvilket svarer til 13.085 pantsække.
Miljøvirksomheden bag pantstationerne, Dansk Retursystem, opfordrer alligevel endnu flere til at prøve det nye forbrugervenlige koncept, hvor man på under 1 minut kan aflevere op til 90 tomme dåser og flasker på én gang uden at få fedtede fingre. Derfor deler de gratis pantsække og kildevand ud på genbrugspladsen i Randers 13. og 14. maj.
“Vi ved, at hver eneste flaske og dåse der bliver genanvendt er en stor gevinst for miljøet. Så det er glædeligt, at alt tyder på, at pantstationens forbrugervenlige koncept har vundet gehør i Randers-området”, siger Lars Krejberg Petersen, administrerende direktør i Dansk Retursystem.
Han refererer til, at en tom dåse kan smeltes om og bruges til at lave næsten en ny dåse, hvilket kræver 95 procent mindre energi, end når man fremstiller en dåse af nye råstoffer.
Erfaringerne fra pantstationen i Randers indgår i den samlede vurdering, som Dansk Retursystem laver i slutningen af året. Det vil afgøre, om konceptet skal udbygges yderligere end de nuværende 12 pantstationer fordelt over hele landet.
Pantstationerne er et supplement til flaskeautomaterne, hvor man fortsat kan aflevere sine tomme dåser og flasker.
Pantstationen i Randers har åbent alle hverdage klokken 7-22 og klokken 8-20 i weekender og helligdage.  
Selvom pantstationen er ubemandet, kan man altid få direkte kontakt til Dansk Retursystem ved at trykke på en hjælpeknap.