Prisen er blevet tildelt Regnskoven, fordi den som aktiv bruger af Klimabevidst.dk frivilligt har gennemført energioptimeringer, reduktion i ressourceforbrug og adfærdsændringer. Tiltag, der ifølge driftsleder Peter Jensen, alle har ført til reduceret klimabelastning og omkostningsbesparelser for Randers Regnskov.”Hos Klimabevidst.dk er Randers Regnskovs store indsats for at gennemføre klimavenlige tiltag ikke gået ubemærket hen, og vi vil derfor gerne belønne denne inspirerende og fremsynede indsats. Forhåbentlig vil denne positive omtale få andre virksomheders øjne op for, at der er god forretning i at tænke klimabevidst”, siger Andreas Harnisch fra Klimabevidst.dk.Hjemmesiden Klimabevidst.dk hjælper gratis små og store virksomheder med at komme i gang med klimaarbejdet og opnå energibesparelser, ved hjælp af små som store tiltag, der har til formål at reducere ressourceforbruget og virksomhedernes udgifter. Bag Klimabevidst.dk står Foreningen Energi Horsens, Syd Energi og Østjysk Innovation A/S og Videnskabsministeriet (den danske stat).