”Men jeg havde hørt, at der dagen før var fanget to laks mellem Bjerringbro og Ulstrup, så jeg havde også grej med til at fange laks”, fortæller han. ”Jeg havde fisket et par minutter, da jeg mærkede, at den huggede, men man ved jo aldrig, hvad der har bidt på. Det er det, der er det spændende ved fiskeri. Og jeg kunne hurtigt mærke, at det var en stor fisk og at det ville komme til at tage tid at få den landet”.Selv om Thorbjørn var gået opstrøms, endte han hurtigt et par hundrede meter nede ad Gudenå. Undervejs havde han haft den inde og ude igen, som det hedder på fagsproget.”Da jeg så den tænkte jeg: Hold da fast, den er stor. 15 kilo. Den blev senere målt til 17,9 kilo. Det var drømmefisken”, siger Thorbjørn, som er realistisk at tro, at dette var hans personlige rekord. Men som han siger om en kommende, større fangst: Man skal aldrig sige aldrig.Om Gudenå har han denne mening: