Der er atter ro i lejren i dansk kvindehåndbold. Landsholdsspillerne er tilbage hos landstræner Jan Pytlick og er klar til atter at spille landskampe, bl.a. træningskamp mod Rusland fredag den 22. april, Langfredag, i Elro Arena i Randers.Der er også ro i lejren hos Randers HK, der for andet år i træk er klar til at spille finaler om det danske mesterskab. Det blev en realitet efter et noget skuffende resultat ude mod Team Tvis Holstebro, der klarede 27-27.Et skuffende udbytte efter en skuffende indsats, der straks fik cheftræner Jan Leslie til at fastslå, at med det spil vinder man ikke en DM-finale….Randers HK mangler endnu en enkelt kamp i slutspilspuljen – lørdag 30. april hjemme mod KIF Vejen, men kampen er uden betydning for RHK, der ikke kan hentes på førstepladsen i puljen. I den anden slutspilspulje er der spænding på.Viborg HK, der fik en øretæve mod FC Midtjylland, balancerede atter på kanten af nederlag mod Team Esbjerg, men halede en ét-målssejr i land og mangler nu kun hjemmekampen lørdag 30. april mod FC Midtjylland. Det ligner det helt store drama om finalebilletten, hvis da ikke Team Esbjerg onsdag 27. april skaber endnu en overraskelse og gentager sejren fra hjemmekampen i slutspilspuljen, da vestjyderne besejrede FC Midtjylland 31-27. Vinder Team Esbjerg igen over FC Midtjylland, er Viborg HK klar til DM-finale mod Randers HK uanset udfaldet af kampen i sidste runde, når FC Midtjylland kommer til Viborg.Det korte af det lange er, at Viborg HK-pigerne trods slingrekurs på det seneste og nederlaget ude mod FC Midtjylland stadig selv kan afgøre, om de vil i DM-finalen.Og det vil de helt sikkert….