De to første spørgsmål er nu gættet i årsquizzen, som vi kalder Randers Dysten. Læs hvem den heldige vinder er.

KIAN JOHANSEN

Så er de to første spørgsmål i Randers Dysten blevet besvaret. Og som lovet før vi satte konkurrencen i gang, så er der løbende præmier på spil til alle dem, der gættede med på årets begivenheder i 2023.

Lejemålet på Rådhustorvet 1, med et grundareal på 274 kvadratmeter, har før huset Telia. Men det er ikke blevet lejet ud før 1. marts. Og dermed kom det første kryds i ’nej’.

LÆS: Mere om Randers Dysten

»Det er ikke lejet ud endnu, men jeg kan bekræfte, at jeg har haft en gode dialog med flere interesserede lejere og det er jeg fortsat. Jeg håber på en snarlig udlejning,« siger Morten Møller Sørensen fortrøstningsfuldt om lejemålet på Rådhustorvet 1, som han overtog i juni 2022 for 2.850.000 kroner.

Indehaveren af Klodskassen.dk, der ligger på Adelgade, omsætter for millionbeløb ved at sælge Lego, har flere ejendomme i Randers, herunder bygningen, der førhen husede Café 38.

Her er de 14 spørgsmål, som vi har stillet i Randers Dysten. Gæt gerne med. Fristen for at deltage i konkurrencen om præmierne er dog for længst overskredet.

Randers FC fik ja

På spørgsmålet om Randers FC kom i top 6 i Superligaen var der neglebidning til det sidste. Da holdet tabte 1-2 til AGF foran over 9.000 hjemmebanefans, krævede det en sejr mod AAB i den sidste spillerunde søndag, før vi kunne få svaret.

Det endte lykkeligt med en etmåls sejr på udebane og dermed et ’ja’ i quizzen. AaB’s spillere havde flere gange farlige forsøg mod det blå mål og fik endda underkendt et mål på grund af offside. I den anden ende scorede anfører Björn Kopplin på en ripost. Og det foran utallige Randersfans, der jublende kunne se deres hold komme i top 6 i Superligaen.

Tillykke til…

Vi siger tillykke til Hanne og Peter Johansen fra Mysundevej ved den gamle kaserne. Præmien er fire billetter til en valgfri forestilling på Randers Teater. Godt en tredjedel af alle de indsendte besvarelser på e-mail og via kuponerne fra avisen, havde gættet rigtigt på de to første svar.

De to næste spørgsmål handler om forår og bladene på træerne udenfor Din Avis kontor på rådhustorvet og om Micki Cheng bliver årets båltaler til Sankt Hans. Så selvom du har svaret forkert på de to første spørgsmål, er du stadig med i den næste lodtrækning, hvis du altså gætter rigtigt på spørgsmål tre og fire. Det vil tiden vise.