Efter 16 år på posten har Hans Esdahl overdraget formandsskabet til 32-årige Michele Offenbach Hundborg.

Efter 16 år på kredsformandsposten overdrager Hans Esdahl nu formandsskabet til Michele Offenbach Hundborg, som ved generalforsamlingen blev enstemmigt valgt som ny kredsformand efter indstilling fra kredsbestyrelsen. Det meddeler Socialdemokratiet Randers Nordkreds i en pressemeddelelse.

32-årige Michele Offenbach Hundborg arbejder til dagligt som organisatorisk udviklingskonsulent på Socialområdet i Region Midtjylland. Michele har stor erfaring fra det organisatoriske arbejde i Socialdemokratiet, hvor hun det seneste år har siddet som organisatorisk næstformand i Fællesledelsen, politisk næstformand i Kredsbestyrelsen samt som udvalgsmedlem i Verdensmålsudvalget.

Ifølge folketingsmedlem, Malte Larsen, er Michele Offenbach Hundborg den helt rette kandidat til at overtage formandsposten.

Politisk overblik

»Jeg kender Michele som en ung, fremadstormende og utrolig dygtig kvinde, som har stor gennemslagskraft, et solidt politisk overblik samt en særdeles god evne til at samarbejde. Hun er derfor den helt rigtige til formandsposten,« lyder det fra Malte Larsen.

»Jeg stillede op som kredsformand, fordi det var det næste naturlige skridt for mig rent politisk, og fordi kredsbestyrelsen mente, at jeg var den rette kandidat til netop at bestride den post. Min vision som ny kredsformand er at videreføre det gode arbejde som Hans gennem mange år har varetaget blandt andet i forbindelse med regionsråds- og folketingsvalg,« siger Michele Hundborg i pressemeddelelsen.

På generalforsamlingen blev Malte Larsen genvalgt som folketingskandidat for Socialdemokratiet Randers Nordkreds. Malte har siddet i Folketinget siden 2019 og sidder aktuelt som IT- og Digitaliseringsordfører.

På kredsgeneralforsamlingen orienterede Niels Fuglsang desuden om arbejdet i Europa-Parlamentet og om den netop indgåede aftale om energieffektivitet.