Tirsdag 2. januar begyndte Fodterapeutskolen på Tradium året med at markere undervisningsassistent Jan Andersens 25-års-jubilæum – en milepæl i hans arbejdsliv, som begyndte med en ansøgning til Fodterapeutskolen i august 1998.

Før Jan Andersen i 1985 uddannede sig til statsautoriseret fodterapeut på Fodterapeutskolen i København, havde han været konstabel i forsvaret fra 1975 til 1985.

Efter uddannelsen var han i en periode vikarierende underviser på Fodterapeutskolen i Randers og blev mere nysgerrig på læringen i faget, hvorefter han søgte en fast stilling som underviser.

Fra 1986 og til 1997 dannede Jan Andersen klinikfællesskab med to kvinder i Mariager, Havndal og i Hobro, og han har løbende vedligeholdt sine kompetencer gennem kurser inden for indlæg, diabetes, sår, biomekanik og gigtsygdomme, ligesom han tog kontaktlæreruddannelsen i 2008.

gs