Kunstneren, Mia Dyring-Olsen, har for tiden travl med andre gøremål ved siden af lanceringen af de flotte Randersmotiver.Den 37-årige, uddannede skolelærer, som nu har slået sig på penslen, har malet i 10 år, så nu er det på tide at få et specielt indrettet atelier på hjemmefronten. Det lægger hun mange timer i for tiden.Men, det gør ikke noget, at der sideverts kommer mails og telefonopringninger til den aktive kunstner, for hun kolorerer gerne lærreder på bestilling. Et af de store hits er lægehuse, klinikker m.v.”Når jeg har fået en bestilling, samler jeg materiale, besøger steder, laver skitser og snakker med folk. Det er det, jeg godt kan lide ved denne måde at arbejde på”, fortæller Mia Dyring-Olsen i en pause fra koloreringerne.”Apoteksbillederne har været spændende. Her har jeg virkelig fået mulighed for at tale med folk. Vor historie har også betydning for vores natur. Ikke kun for os mennesker”, siger den livskraftige Randerskunstner.Men kan hun leve af det?”Nej, jeg kan ikke leve af det”, slå hun fast.Pt. Prøver hun at få udgivet en digtsamling om sig selv. Men maleriet kommer først.