Butikkens ejer er Jette Fog, og for hende var der ingen tvivl om, at hendes nye børnetøjsbutik skulle ligge i Kristrup. Hun betegner sig selv som Kristrup pige til fingerspidserne. Hun er da også både født og opvokset i Kristrup. Bag sig har hun en butiksuddannelse, som hun senere har suppleret med en uddannelse som handelsøkonom med speciale i salg og ledelse. Hun var netop i gang med endnu et speciale, da hun blev klar over, at lokalet på Kristrup torv blev ledigt. Det krævede ikke lang betænkningstid, for det var præcis det lokale, hun havde ønsket at starte en børnetøjsforretning i. Jette Fog har bevidst valgt mærker fra danske firmaer, som er kendt for kvalitet. Kombinationen af praktisk tøj i dejlige farver og til priser, så alle kan være med, det vil være Victor og Victorias kendetegn, siger Jette Fog. Udover børnetøj har børnetøjsforretningen, Victor og Victoria et mindre udvalg af legetøj og nips til børn.Jette Fog har allerede fået mange opfordringer til at udvide sortimentet til også at omfatte tøj til større børn, men lokalets størrelse sætter sine naturlige begrænsninger.