Randers FC’s anfører forlader klubben til sommer.

Det er ikke lykkedes klubben at forlænge kontrakten med Nicolai Poulsen, der er tæt på en aftale i en anden dansk klub.

Det skriver Randers FC på sin hjemmeside.

Ifølge BT skifter Poulsen til ærkerivalerne AGF på en fri transfer.

– Vi har strakt os så langt, vi kunne og givet Nicolai et godt tilbud om at forlænge kontrakten. Han er anfører, har Randers FC-DNA’et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche. Vi havde håbet, at vores anfører ville vælge os til på grund af den måde, vi gør tingene på og den indflydelse og betydning, han har haft for holdet og klubben og omvendt, men det bliver altså ikke tilfældet, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen.

25-årige Nicolai Poulsen er født og opvokset i Randers og har spillet sin ungdomstid i Helsted Fremad og Randers Freja. Han har spillet 162 kampe og scoret 4 mål for Randers FC.