Endelig får ungerne i syv daginstitutioner en chance for at få lidt mere frisk luft indenbords i stedet for den indelukkede duft af fingermaling, bollekrummer og nogle steder skimmelsvamp.

Tænk bare på, hvor meget mere udhvilede og glade de små poder kan være, når de ikke konstant skal kæmpe imod muggen luft og svampesporer. Og måske møder de en udhvilet pædagog, der uden luftvejsbesvær byder dem indenfor i legen.

Det er virkelig en positiv udvikling at se, at syv lokale daginstitutioner nu kan se frem til at få forbedret deres indeklima.

Det kan du læse om her: Syv daginstitutioner får over 10 millioner kroner til bedre indeklima

Det er velkendt, hvor vigtigt det er for børns trivsel og sundhed at have et godt indeklima, hvor luftkvaliteten er i top, og lys- og lydforholdene er behagelige.

At politikerne har valgt at frigive midler til denne type forbedringer viser en forpligtelse til at sikre et godt miljø for de yngste beboere i vores kommune.

Det er også godt at se, at der er opmærksomhed på de forskellige behov i institutionerne, såsom overophedning, luftkvalitet og lyd- og lysforhold, og at der tages skridt til at imødekomme de behov.

Jeg foretrækker den hvæsende lyd fra et ventilationsanlæg, mere end den hvæsende lyd fra et par børnelunger.