I uge 36 starter en ny korsæson for de yngste korsangere i Sct. Peders Kirke

 

Mandag 2. september er der korskole for børn i 0. og 1. klasse, og onsdag 4. september er der først Aspirantkor for piger i 4. -6. klasse og bagefter Spirekor for piger i 2.-3. klasse. Om onsdagen er der også drengekor, og her kan man som dreng synge med allerede fra 2. klasse.

Korskolen og drengekoret ledes af Brian Stenger Poulsen. Aspirantkor og Spirekor ledes af Hanne Lund Nielsen. Begge er organister og korledere ved Sct. Peders Kirke.

I korene er der stor fokus på at lege en god sangstemme frem, synge en masse dejlige sange og knytte venskaber. Tidligt begynder sangerne at blive præsenteret for rytmer og noder, så man får de redskaber, der skal til for senere at kunne rykke op i nogle af kirkens andre kor.

Det er ganske gratis at gå til kor, og man er velkommen til at kontakte korlederne for at høre mere om kortilbuddene.