Tidligere Netto-butik på Jens Otto Krags Plads 5 åbner mandag 10. januar som vaccinationssted.

Der er fortsat gang i vaccinationsindsatsen mod COVID-19, og derfor åbner Regionshospitalet Randers nu endnu et vaccinationssted i Randers, oplyser Regionshospitalet Randers i en pressemeddelse.
Det nye vaccinationssted kommer til at ligge i den tidligere Netto-butik på Jens Otto Krags Plads 5, og personalet er klar til at vaccinere de første borgere fra mandag 10. januar.
Borgere, der er gangbesværede, skal dog være opmærksomme på, at der er en del trapper ved indgangen til Vaccination Jens Otto Krags Plads.
Vær opmærksom på at møde op det rigtige sted, lyder det.
Som det har været hidtil, vil det fortsat være muligt at blive vaccineret i Vaccinationscenter Randers på Kirketerpsvej 5, 8930 Randers NØ.
Borgerne vil modtage en besked i deres e-boks eller pr. brev, når de kan booke tid til 3. stik. Herefter kan tiden bookes på vacciner.dk.
Det gælder både i Vaccinationscenter Randers og Vaccination Jens Otto Krags Plads, at borgerne skal booke tid til at blive vaccineret.
Borgerne opfordres derfor til at være opmærksomme på, hvor de har booket tid til vaccination, så de møder op det rigtige sted.
Ved ankomst i bil til Vaccination Jens Otto Krags Plads kan borgerne benytte de eksisterende parkeringspladser i området f.eks. parkeringshuset i Fischersgade. Vær opmærksom på gældende parkeringsregler.