Randers HK tabte finalen i U18 mod HIK
Der var masser af stemning både på og uden for de seks beach-baner på Tronholmen i Randers, hvor i alt 48 hold i U-16- og U-18-rækkerne i weekenden havde kvalificeret til at dyste om DM-titlerne i beachhandball.
Både Randers HK og Randers HH var repræsenteret, men U 18-pigerne fra RHK var eneste lokale hold, der formåede at spille sig til slutkampene. Randers HK-pigerne nåede endda helt til finalen, hvor de dog måtte se sig besejret af HIK, der henviste RHK til sølvmedaljerne, mens HC Odense snuppede bronzemedaljerne. Randers HK’s piger U 16, Randers HH i U 16- og U 18-drenge samt herreseniorer nåede ikke frem til slutkampene.
Dagen bød på masser af flot beachhandball, for holdene holdt et højt niveau og viste sporten frem på bedste vis foran de mange fremmødte tilskuere. Piruetter, vip, hurtige fodfinter i sandet og feberredninger fra målvogterne underholdt fra første fløjt, og solen skinnede om kap med spillelysten.
En stor beach-dag resulterede i østdansk dominans i ungdomsrækkerne. Kun tre af de i alt 12 sæt medaljer blev i Jylland.
U-16 drenge: Guld: Roskilde. Sølv: Øresund. Bronze: Team Sydhavsøerne
U-16 piger: Guld: Rødovre. Sølv: HIK. Bronze: FIF
U-18 drenge: Guld: Aarhus. Sølv: Roskilde. Bronze: Kolding
U-18 piger: Guld: HIK. Sølv: Randers. Bronze: HC Odense
 
Shootout i finale
Vejret artede sig også flot, da otte herrehold, otte damehold samt fire damehold i oldies-rækken søndag rundede beach-sæsonen af med kampen om DM-titlerne.
Hos damerne skulle finalisterne findes i kampen mellem Bjerringbro og Ydun samt Roskilde og Aalborg, og det blev favoritterne fra Bjerringbro og Aalborg, der begge består af flere spillere fra det tidligere beach-landshold, der skulle dyste i finalen. Her var Bjerringbro stærkest og vandt en sikker 2-0-sejr over Roskilde. Bronzekampen endte med en sejr til Roskilde over Ydun.
Herrernes finale mellem HEI og Rødby skulle derimod afgøres i shootout efter to meget spændende halvlege. HEI og Rødby havde slået henholdsvis Ajax og SUS Nyborg i semifinalerne, og finalen blev nervepirrende. HEI gjorde rent bord i shootout og vandt 10-8 over de tidligere ungdomslandsholdsspillere fra Rødby. Bronzen gik til SUS Nyborg, der vandt over Ajax.
Damer: Guld: Bjerringbro FH. Sølv: Aalborg Håndbold. Bronze: Roskilde HK
Herrer: Guld: HEI Skæring 1. Sølv: Rødby Håndboldklub. Bronze: SUS Nyborg
Oldies, damer: Guld: TPI Odense. Sølv: Kolding HK. Bronze: Horne KFUM