Der var dømt godt vejr og højt humør, da elever fra Fodboldlinjen Randers trænede med Superliga-spillerne.

For nylig fik Fodboldlinjen Randers fint besøg. Eleverne var nemlig til fodboldtræning med Randers FC-spillere, hvorefter den stod på autografskrivning, gode snakke og selfies. Det skriver Randers FC i en pressemeddelelse.

Fodboldlinjen Randers træner fast to timer om ugen. Tiltaget så dagens lys tilbage i 2009, hvor Rismølleskolen i Dronningborg startede med 20 elever. Siden er den vokset, og i dag er der cirka 2.000 elever, som gør brug af programmet.

»Det betyder rigtig meget for børnene at komme herned. Mange af dem kommer på stadion om søndagen, så det at komme ned og spille med sine ’helte’ betyder utrolig meget,« fortæller John Witting, som er leder af Fodboldlinjen Randers, og fortsætter:

»Vi har også en specialskole med i denne omgang (Oust Mølleskolen), som har været en del af Fodboldlinjen Randers i cirka et år. Det er en meget lille skole, så det er faktisk en stor procentdel af skolen, som deltager i dette arrangement.«

»Fodboldlinjen Randers er et rigtig godt lokalt initiativ, som vi meget gerne bakker op om. Det involverer alle skoler i Randers Kommune, og det at, vi kan stille Superliga-truppen til rådighed, som både træner med, og derefter skriver autografer samt tager selfies med børnene, betyder rigtig meget. Det er tydeligt at se, at det betyder alverden for børnene, så det er noget vi altid ser frem til. Derudover er vi utrolig glade for den opbakning, som alle fra Fodboldlinjen Randers giver os når vi har kampdag,« siger sportsdirektør hos Randers FC, Søren Pedersen.

Der var også tid til autografer, selfies og gode snakke under besøget. Pressefoto
For nylig var 200 elever fra Fodboldlinjen Randers på besøg hos Randers FC, hvor de trænede sammen med Superliga-spillerne. Pressefoto