“Det bliver den eneste gang vi aflyser et festspil”. Det er man enige om hos Støvringgaard festspil, efter at sommerens forestillinger blev aflyst. Nu genopstår spillet til næste sommer med en opsætning af “Grease”
 
I forsommeren 2017 skal Støvringgaard klosterhave igen summe af teaterliv. Formanden, Lars Kofod Nielsen, indviede de fremmødte i det turbulente efterspil, foreningen sejlede ind i efter den store Matador succes i juni 2015. Hvilket desværre resulterede i en aflysning af Støvringgaard Festspil 2016.
”Nu har vi fundet en kombination af nye og erfarne ildsjæle, der brænder for Støvringgaard Festspil.”, siger Benny Knudsen fra Støvringgaard Festspil.
Formandens beretning, der både indeholdt høje bjerge med spændende udsigter og dybe dale med mørke skyer, og foreningens regnskab, der viste et mindre underskud, blev godkendt med applaus af medlemmerne. Et forslag om justering af kontingent og et forslag til ændring af vedtægterne blev ivrigt debatteret – og blev så trukket tilbage til videre behandling i bestyrelse frem til næste generalforsamling.
Trods et alternativt forslag til formandskandidat, der satte gang i en snak om opgaver og udfordringer for bestyrelsen, blev resultatet et genvalg af Lars Kofod Nielsen til formand. Ligeledes blev Lone Larsson og Lene Strangholt genvalgt for to år og Brian Langhave Sørensen for ét år. Som formandssuppleant sagde den tidligere formand, Bent Mathiesen, ja, og som kasserersuppleant var den tidligere kasserer Jørgen Kristensen også frisk til et ja.
Flere kreative ideer til den kommende sæson blev vendt og vurderet. Den kunstneriske ledelse til den kommende forestilling er på plads, og så kom afsløringen: Forestillingen i juni 2018 bliver ”Grease” med premiere 2. juni.
Om kort tid vil foreningen afsløre datoerne for audition sidst i november og først i december hos Randers Egnsteater. Nørhald Musik- og Teaterforening har taget hul på sin 29. sommerspilssæson.