”Det var en fantastisk oplevelse for os at se, at det som var med i containeren bragte så stor glæde og taknemlighed hos både elever og lærere, ” fortæller Karen Margrethe Mikkelsen. Hun var en del af den delegation, der hjalp med at pakke skolemøbler og inventar ud, da containeren med udstyr fra Hadsundvejens Skole 21. januar ankom til byen Nakuru i Kenya. 22.januar ankom 14 personer fra folkekirker og frikirker rundt om i Danmark, 5 fra Pinsekirken i Randers. Deres opgave bestod i at samle skolemøbler, hænge tavler, lamper og landkort op, samt lægge tøj på plads. Det meste af tøjet var købt til en meget favorabel pris i Ries Tøj Biks i Randers. Der var også symaskiner og artikler fra Sy Butikken i Randers, i containeren, som syskolen i Nakuru modtog med stor glæde. Skolen havde fået påbud fra myndighederne om at lave en spisesal til eleverne, så her blev skolemøblerne brugt, indtil de skal bruges i en ny skole, som endnu ikke er bygget. ” Ti minutter efter færdiggørelsen af spisesalen kom tilsynsmanden og vi var ikke så lidt stolte over at kunne vise en fuldt møbleret sal frem” fortæller Karen Margrethe Mikkelsen. Hun kan berette om et område med stor fattigdom, men også mange gode tiltag. ”Fattigdommen er enorm, især i det område hvor skolen ligger. På skolen er der 530 elever, som får undervisning, skoleuniformer og mad to gange om dagen. Over 100 af børnene bor på børnehjemmene på skolens område, fordi mange af dem er forældreløse. Der er også et krisecenter for kvinder, som hører ind under New Life Africa International´s arbejde.” ”Den store udfordring er, at børnene kommer videre og får en uddannelse, og det har containeren fra Hadsundvejsens Skole været med til,” konstaterer Karen Margrethe Mikkelsen.