Der er masser af optimisme at spore i Randers FC-truppen, der har gennemgået en markant forvandling siden sidste spark i december i fjor og søndag på Essex Park tager hul på forårssæson 2011 i ligaen med hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Farvel til syv og et østjysk davs til hele otte nye spillere. Det kan man da kalde udskiftning(er). Gør man boet op, giver det et minus på tre fra startopstillingen i efteråret 2010 – Yura Movsisyan, der via sit skifte til russisk fodbold sikrede Randers FC i omegnen af 18 millioner kroner, og til Søren Berg og Morten Karlsen, der fortsætter karrieren i henholdsvis AGF og Esbjerg fB. Ser man på de nye ansigter, er der mulighed for at se syv af de otte i aktion i forårspremieren søndag mod FC Nordsjælland. Kun skadede Alexander Juel Andersen er ude af betragtning til den kamp. De syv andre kandiderer alle til en plads i startopstillingen. Hvor mange af de nye, der er med fra allerførste fløjt, ved kun træner Ove Christensen.