Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Niels Reumert i næste uge ankommer til Randers. Hans værker er vilde, farverige og fyldt med tankevækkende figurer og væsener. Det er lykkedes at skaffe mere end 100 af hans værker til Randers Kunstmuseum, der kommer til at tælle alt fra monumentale billedformater, skitsebøger, litografier, raderinger, bemalede postkort, keramiske krukker og fade dekoreret af kunstneren. I udstillingen indgår også et udvalg af etnografika, som har spillet en inspirerende rolle for kunstneren. Niels Reumert er velrepræsenteret på landets kunstmuseer og i mange privatsamlinger i ind- og udland, men der har længe været savnet en større udstilling med ham for at synliggøre hans betydning for dansk kunstliv. Denne udstilling bliver nu en realitet på Randers Kunstmuseum. Udstillingens værker viser et billedunivers med kaniner, aber, ulve, vildsvin, skildpadder og børn, og Randers Kunstmuseum regner med, at udstillingen vil appellere meget til børnefamilier og skoler foruden det traditionelle modne museumspublikum. Til udstillingen udgives et velillustreret magasin med artikler af Reumert-kendere fra indog udland. Der er fernisering på fredag 4. marts.