Telefonerne har kimet – folk har været utålmodige med at finde ud af, hvornår de kunne komme i Randers Legeland til vores arrangement. Og nu er vi glade for at det kan lade sig gøre igen”, fortæller Louise Sørensen Glad, arrangør. Randers Legeland blev lukket ned da der på grund af frost trængte vand ind i el-installationerne, natten til arrangementet skulle være afholdt. ”Jeg er glad for, at vi nu kan glæde alle de børn, der gik forgæves den gang, for selvfølgelig skal det afholdes”, siger Louise Sørensen Glad, og hun håber at alle vil komme igen denne torsdag. Arrangementet starter kl. 16.30 og slutter kl. 20. De mange der mødte op på selve dagen mellem jul og nytår var heldige at få kage og saftevand – så det er der ikke mere tilbage af. ”Så vi håber selvfølgelig at folk vil være lige så flinke til at bage denne gang også”, siger hun. Man kan kontakte Louise på mail: ls.srensen@gmail.com, hvis man er frisk på at bage. Der er sat opslag op i Jennumparken at arrangementet afholdes igen – desuden står det også på Randers Legelands hjemmeside.