Bog med anekdoter udgivet af tidligere ansatte på togfabrikken Scandia, samt blandt andet Søren Tandhjul og cykelsmeden

Bogen ’Scandia anekdoter – fra togfabrikken i Randers’ er netop udkommet og er klar til julehandlen.

Den blev offentliggjort på en reception på Underværket 15. december og folk med hang og tilknytning til den tidligere togfabrik var dukket op i stort antal for at se, hvad der dog kunne stå i sådan en bog.

Der er samlet masser af episoder og anekdoter om tiden på togfabrikken. Og så kan du finde et væld af øgenavne i bogen.

Hvad med Dyt Aksel, der selvfølgelig skreg ’Dyt Dyt’ i stedet for at bede pænt, når du stod i vejen for hans vogn, kost og spand.

Eller Blodtud. Han var sygehjælper. Men fik det skidt, når han så blod. Rapanden gætter vi på, fik sit øgenavn, fordi han var rap på fingrene… Eller måske rap i replikken. OK47 fik sit navn efter sit skonummer.

I lang tid er der samlet anekdoter ind fra tidligere ansatte på en af Randers største arbejdspladser gennem tiden. Indsamlingen har en gruppe bestående af blandt andet Søren Sørensen, cykelsmeden Claus Ørsted, Anders Hansen og Mogens Mortensen og erhvervsmanden Søren Fischer stået for.