Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Nordre-afdeling, Jan Nyvang, kan 30. december fejre 60-års fødselsdag, skriver Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.

Tidligere på året kunne Jan fejre sit 40-års jubilæum i Sparekassen Kronjylland. De første par år af sin ansættelse var Jan elev og siden kunderådgiver. Efter få år blev han souschef i Råby, og siden var han med til at åbne afdelingen i Hadsten. Derefter blev han afdelingsdirektør i Øster Tørslev, dernæst i Spentrup, og siden 2016 har Jan Nyvang stået i spidsen for Nordre-afdeling.

Han er ikke i tvivl om, hvorfor han har været i Sparekassen Kronjylland i hele sit arbejdsliv:

»Jeg føler på mange måder, at Sparekassen og jeg selv har et fælles værdisæt med hensyn til kunder og medarbejdere. Der er en kultur med øjenhøjde og ordentlighed, og det tiltaler mig meget. Samtidig har jeg her fået lov til at prøve kræfter med en række spændende udfordringer med blandt andet opstart af nye afdelinger og bestyrelsesarbejde,« fortæller Jan Nyvang.

Jan Nyvang fejrer fødselsdagen med familien i private rammer.