Medarbejderne er nemlig inviteret til kæmpe fest.

Går du med planer om at få tjekket dit syn – så skal du finde en anden optiker end Louis Nielsen. For kædens mange butikker landet over holder lukket i weekenden 4.- 5. maj.

Så tropper du op hos kædens butik i Randers, så vil du blive mødt af et skilt, der fortæller, at der er lukket.

Det fremgår af en pressemeddelelse onsdag.

For alle kædens medarbejderne er nemlig blevet inviteret til det årlige seminar og fest med kolleger fra alle butikker i hele landet. Og det, der skal fejres, er, at optiker-kæden for andet år i træk har modtaget prisen som ”Danmarks bedste arbejdsplads”.

Administrerende direktør for Louis Nielsen, Mads Nygaard, fortæller at man har prioriteret at samle alle medarbejderne.

»Vi har en stærk kultur og holdånd i og på tværs af butikkerne. Det er vigtigt for os at mødes og dyrke det fællesskab til vores årlige seminar. I år skal vi samtidig fejre, at vi igen er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Da det i høj grad er medarbejdernes fortjeneste, skal alle have mulighed for at komme med til festen,« siger han.

Prisen som ”Danmarks bedste arbejdsplads” er givet på baggrund af en anonym spørgeskemaundersøgelse, som 92 procent af de ca. 1.000 medarbejdere har svaret på.

»Vores medarbejdere kan ikke arbejde lige så fleksibelt, og de er mere på benene end i andre brancher, men den slags betyder ikke alt. I vores trivselsundersøgelse kan vi se, at fællesskabet og de menneskelige relationer med kollegerne betyder allermest. Derfor er det også naturligt for os at give dem mere af det – blandt andet ved at samles til stor fest,« siger Mads Nygaard.

Kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser er lavet i april af den arbejdskulturorganisation Great Place To Work.